Sint Ignatiusstraat, Breda
2 slaapkamers • 100 m2 • Gestoffeerd

Zeer ruim en netjes 4-kamer appartement op de 1e verdieping met 2 balkons op het westen. In het souterrain bevindt zich een eigen royale berging voorzien van elektra. De complete buitengevel is in april 2008 gereinigd en opnieuw gevoegd.Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen op korte afstand van de Bourgondische binnenstad van Breda, het winkelcentrum Brabantplein en het centraal station en de diverse in- en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

KENMERKEN:RUIME L-VORMIGE WOONKAMER: CA 35 M²NETTE KEUKEN, BADKAMER EN TOILET RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE BUURT MET VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID.RUSTIGE LIGGING BINNEN HET COMPLEX OP LOOPAFSTAND VAN HET STADSCENTRUM EN WINKELS OP BRABANTPARK ROYAAL EN BUITENGEWOON LICHT APPARTEMENT BEGANE GROND:CENTRALE HAL bellentableau en brievenbussen, trap naar souterrain met bergingen.Aan de buitenzijde de meterkast (vernieuwd 6 groepen en dubbele aardlekschakelaar).

INDELING APPARTEMENT:ROYALE HAL/ENTREE (ca. 3.20 x 3.10 m) met intercominstallatie, garderobekast, laminaatvloer en waarop uitkomen; TOILET welke gedeeltelijk is betegeld en is voorzien van een fonteintje. RUIME L-VORMIGE WOONKAMER (ca. 5.45 x 4.20 m. en 4.75 x 2.60 m, totaal ca. 35m²) voorzien van een laminaatvloer, twee vaste nis kasten, en een deur naar het balkon 1E BALKON gelegen op het westen. KEUKEN (ca. 2.50 x 2.40m.) voorzien van eenvoudige keukeninrichting met een opstelling aan 2 zijden. Een zijde is voorzien van een werkblad met RVS spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, en afzuigkap.2E BALKON eveneens gelegen op het westen; SLAAPKAMER 1 (ca. 4.55 x 2.60 m) aan de achterzijde, met een ruime vaste kast en een loopdeur naar het 1e balkon. SLAAP/WAS/KASTENKAMER 2 (ca. 3.60 x 2.00 m) aan de achterzijde met loopdeur naar het 2e balkon.RUIME SLAAPKAMER 3 (ca. 3.10 x 3.50 m) aan de voorzijde. BADKAMER eenvoudige betegelde badkamer met douchebak met wastafel.