Nieuwe Ginnekenstraat, Breda
2 slaapkamers • 125 m2 • Gestoffeerd

ALGEMEEN:
In een recent totaal verbouwd, karakteristiek pand aan de rand van het Ginneken en Centrum Breda is het appartement op de 1ste verdieping van Nieuwe Ginnekenstraat 36A te Breda beschikbaar per 15 Januari 2021. Op de begane grond zit winkel. De woning is bereikbaar via de voordeur met lift die “direct” uitkomt in de living van de woning (waarbij uitsluitend de huurder toegang via elektronische tag). Het appartement beschikt over een video-intercom om vanuit de living te zien wie er op de begane grond aanbelt. Ook is het appartement bereikbaar met een zeer brede stalen trap aan de achterzijde. De woning beschikt over een overdekte fietsenberging aan de achterzijde en aan de achterzijde van het pand kan tot circa eind 2021 gratis worden geparkeerd (hierna worden parkeerplaatsen aangelegd en kan er een parkeerplaats worden gehuurd). De woning beschikt over een overdekte fietsenberging aan de achterzijde.

APPARTEMENT:
De woning is in 2019 volledig gerenoveerd en voorzien van 2 nieuwe badkamers en een volledige nieuwe keuken (zeer volledig uitgerust). Het totale oppervlak van de woning is 125 m2, de woning bestaat uit een zeer grote woonkamer/open keuken van 56 m2 met oud prachtig ornament plafond en brede lichte pui aan straatzijde voor een ruime lichtinval. Voorst beschikt de woning over 2 grote slaapkamers van 21 m2 en 17 m2 en 2 ruime badkamers (6 m2 en 7 m2) met toilet, wastafel, wastafelmeubel en douche. Er is een was/opbergruimte van 4 m2 met aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger en de woning beschikt over een zeer ruim terras op het Zuiden van 26 m2. De nieuwe lichte keuken is uitgerust met kookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, vaatwasser en combi magnetron/oven en geplaatst in een hoek/eiland opstelling.

De woning is volledig voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie, de woning beschikt over een eigen CV-ketel met tussenmeters geplaatst voor aflezen van eigen gebruik van gas, elektriciteit en water. In de woning zijn alle vloeren van een mooie houtlook-PVC vloer en de woning is voorzien van mooie gordijnen in de slaapkamers en voorzijde van de woonkamer