Mollenberg, Breda
4 slaapkamers • 90 m2 • Gestoffeerd

OMSCHRIJVING:

In de rustige wijk Doornbos gelegen rij- woning. Hier worden vier kamers in verhuurd. U kunt gebruik maken van de algemene ruimte. De keuken is voorzien van Vaatwasser- Koel- vries combinatie- Gas kook toestel- magnetron en voldoende kastruimte.

KAMERS:

Kamer 1: heeft een oppervlakte van ongeveer 16 m2. Deze kamer is aan de voorzijde van de woning gelegen op de begane grond. De kamer is voorzien van een laminaat vloer en gordijnen. Door de grote raampartij is de kamer licht en heeft u uitzicht op de voortuin.

Kamer 2: heeft een oppervlakte van ongeveer 16 m2. Deze kamer is aan de voorzijde van de woning gelegen op de eerste verdieping. De kamer is voorzien van een laminaat vloer en gordijnen. Door de grote raampartij is de kamer licht en heeft u uitzicht op de voortuin.

Kamer 3: heeft een oppervlakte van ongeveer 16 m2. Deze kamer is aan de achterzijde van de woning gelegen op de eerste verdieping. De kamer is voorzien van een laminaat vloer en gordijnen. Door de grote raampartij is de kamer licht en heeft u uitzicht op de achtertuin.

Kamer 4: heeft een oppervlakte van ongeveer 20 m2. Deze kamer is gelegen op de zolder verdieping. De kamer is voorzien van vloerbedekking en heeft op de voorzolder een klein keukenblokje waar niet op gekookt mag worden.

BADKAMER:
De badkamer is voor zien van een wastafel en inloop douche.

ALGEMEEN:
Er is een wasmachine aanwezig.
Huurprijs €1250.- voor vier kamers, algemene ruimte, keuken, badkamer en tuin met berging