Louwersdonk, Breda
3 slaapkamers • 146 m2 • Gestoffeerd

Omschrijving
Een royale, gedeeltelijk gemoderniseerde schakelwoning met berging op rustige en kindvriendelijke locatie, in de woonwijk Haagse Beemden.

INDELING:
Entree/hal met meterkast en garderobe nis. Een nieuw betegeld en hangend toilet met een fonteintje en de verrassende woon- c.q. leefkeuken te bereiken. De nieuwe open woonkeuken ligt aan de voorzijde, heeft een groot raam.
De tuingerichte woonkamer heeft een nieuwe vloer en grote glazen pui met openslaande tuindeuren. Door de royale, goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen. Dit geldt overigens voor de gehele woning.

Eerste verdieping
De nieuwe badkamer en de 3 slaapkamers. De royale, nieuwe badkamer is van alle gemakken voorzien.

Tweede verdieping
De 2e verdieping is te bereiken via een vliso trap en bestaat uit een bergzolder.

Tuin
De verrassende schakelwoning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin zorgt voor extra privacy in de woning en maakt het straatbeeld beduidend aantrekkelijker.

De achtertuin met een zonneterras ligt op het zuidwesten. Middels een doorgang is het achterliggende speelveld annex groenvoorziening toegankelijk.

Bijzonderheden
Het gedeeltelijk gemoderniseerde schakelwoning, met grotendeels ligt op rustige en kindvriendelijke locatie in de woonwijk Haagse Beemden. Diverse scholen, winkelcentra, openbaar vervoer, het gezellige centrum, speel-/sportmogelijkheden en de natuur zijn op korte afstand gelegen (o.a. snelfietspaden).

De woonomgeving is hierdoor ook ideaal voor gezinnen met kinderen. De verbindingen naar het centrale wegennet, het recent opgeleverde HSL station en het station Breda-Prinsenbeek zijn eveneens uitstekend.