Kasterleestraat, Breda
2 slaapkamers • 76 m2 • Gestoffeerd

Omschrijving
Dit fraaie 3-kamerappartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde van het appartement. Het winkelcentrum Hoge Vucht is op loopafstand. Het balkon is gelegen aan de voorzijde en biedt veel privacy. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein voor het gebouw.

BEGANE GROND
Op de begane grond bevindt zich de algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Eveneens is hier de toegang tot de inpandige berging. Via het trappenhuis of de lift bereikt u de derde woonetage waar het appartement gelegen is.

ENTREE WONING
Via de entree bereikt u de centrale hal van de woning vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn. De hal is voorzien van laminaat dat is doorgelegd in de woonkamer. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een toilet en een fonteintje.

WOONKAMER
De royale woonkamer is voorzien van laminaat en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit de woonkamer is toegang tot het balkon.

MODERNE KEUKEN
De ruime keuken is in 2019 vernieuwd en heeft een 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en een aansluiting voor de wasapparatuur. De lades zijn voorzien van verlichting.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1 (3,6 x 1,9 m) voorzien van laminaat en strak stucwerk.
Slaapkamer 2 (3,6 x 2,7 m) voorzien van laminaat en strak stucwerk.

BADKAMER
De deels betegelde badkamer heeft een douche en wastafel. De badkamer is in originele staat.