Antwerpenstraat, Breda
3 slaapkamers • 75 m2 • Gestoffeerd

Omschrijving
4 kamer hoekappartement, gelegen op de 7e etage van het appartementencomplex met vrij-uitzicht over de groene parkachtige omgeving. Voorzien van een ruime woonkamer van ruim 23m2, maar liefst 3 slaapkamers, waskamer, een prima keuken en badkamer, een royaal balkon op het zuiden en een private berging in het souterrain. Het appartementencomplex is gelegen, aan de Antwerpenstraat in Breda-noord, ideaal gesitueerd ten opzichte van het openbaar vervoer en winkelcentrum Moerwijk met een grote diversiteit aan winkels. Het centrum van Breda en de uitvalswegen (A27 en A16) zijn tevens goed bereikbaar.

INDELING
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en intercomsysteem, toegang tot de 2 liften en het trappenhuis. Tevens vindt u hier het souterrain met de eigen berging (ca.4.60x1.75m) voorzien van elektra.

Appartement 7e verdieping:
Centrale hal met toegang tot de galerij. Het appartement is aan het einde van de galerij gelegen.

KEUKEN:
- Keuken: (ca.1.80x3.20m) De keuken is gelegen aan de galerijkant van het appartement en voorzien van een nette hoekkeuken met diverse onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast en een groot werkblad met spoelbak.

WOONKAMER:
Woonkamer: (ca.6.40 x 3.65m) voorzien van een mooie laminaatvloer en een zeer prettige lichtinval door het grote kunststof raamkozijn, voorzien van dubbelglas en draai-kiepramen. De living van ruim 23m2 heeft een geweldig vrij-uitzicht over de groene omgeving.

SLAAPKAMER 1:
Slaapkamer 1: (ca.3.05x3.65m) ca.11m2, gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer.

SLAAPKAMER 2:
Slaapkamer 2: (ca.4.30x2.00m) ca.8,5m2, gelegen aan de achterzijde. Voorzien van een laminaatvloer, een kunststof raamkozijn met dubbelglas en een loopdeur met toegang tot het balkon.

BALKON:
Balkon: (ca.8.20x1.20/0.60m) Het balkon van ruim 7m2 is ideaal gesitueerd op het zuiden en biedt vanaf deze hoogte een prachtig uitzicht over het stadse groen en de wijde omgeving.

WASKAMER:
Waskamer: (ca.1.10x2.45m) voorzien van een laminaatvloer en de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. Voorts toegang tot;

SLAAPKAMER 3:
Slaapkamer 3: (ca.3.25x2.45m) ca.8m2, voorzien van een laminaatvloer, kunststof raamkozijn met brede vensterbank, dubbelglas en een draai-kiepraam.

BADKAMER:
Badkamer: (ca.1.40x2.20m) volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, brede wastafelcombinatie en mechanische ventilatie.

TOILET:
Toilet:deels betegeld en voorzien van een closet en fonteintje.


ALGEMEEN
- Het appartement is aan de woonkamerzijde voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en draai-kiepramen;
- De woon- en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Gelegen op de 7e etage op het einde van de galerij, dit betekent dat er bijna geen mensen langs, het keukenraam van het appartement lopen;
- Het appartement is voorzien van een eigen afgesloten berging.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.
- Winkelcentrum Moerwijk is op loopafstand gelegen.